🕚  Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30   |   Lørdag​: 10.00 - 14.00

Produkter & service​

Vi er specialister og fagligt uddannede indenfor elektronikreparation. Så tøv ikke med at vælge os som din foretrukne reparatør.

Vi ser ofte i denne branche, computere og mobiltelefoner forsøgt repareret af ukyndige, det ikke råder over det rette udstyr til at foretage en korrekt reparation.

Det svarer til at få lavet en motorreparation på din bil hos din lokale bager!

Det er ofte ret dyrt eller umuligt at reparere fejl der kan være forårsaget af ukyndiges forsøg på reparation.

​​

Vi kan hjælpe med udvikling af små prototypeopgaver inden for elektronik / styring enten baseret på Arduino boardet eller 100% enkel udvikling. Ring og forhør.

Reparation af MacBook​

​Hos PCXperten, laver vi alle former for reparationer på MacBooks. Uanset skade, har vi altid en løsning.

Vi laver alt fra udskiftning af mekaniske dele (tastatur, hængsler, skærmmodul, harddisk mm.) til reparation ned på komponent niveau. Vi er et af de få firmaer i Danmark, der mestrer at reparere logicboardet på en MacBook, selv efter omfattende væskeskade.
Hvis man har en skadet Mac, giver vi altid en gratis og seriøs vurdering af reparationsprisen.
Er reparation ikke muligt pga. omfattende skade, har vi et stort lager af reservedele og kan i de fleste tilfælde tilbyde en løsning, således kunden hurtigt får sin MacBook fuldt funktionsdygtig igen.

Reparation af PC​

Hos PCXperten, reparerer vi alle fabrikater af PC’er  uanset skade. Vi laver alt fra simple mekaniske udskiftninger (tastatur, hængsler, skærmmodul, harddisk mm.) til reparation ned på komponent niveau.

Vi er et af de få firmaer i Danmark, der mestrer at reparere motherboards på bærbare PC’ere, selv efter omfattende væskeskade. Hvis man har en skadet PC, giver vi altid en gratis og seriøs vurdering af reparationsprisen. Er en reparation ikke muligt pga. omfattende skade, har vi et stort lager af reservedele og kan i de fleste tilfælde tilbyde en løsning, således kunden hurtigt får sin PC fuldt funktionsdygtig igen.​

Reparation af elektronik

​Hos PCXperten, er vi specialister i elektronikreparation, og reparer alle typer elektronik, dog undtaget underholdningselektronik (radio, TV mm.). Vi har erfaring og udstyr til at lave BGA rework og kan tilbyde 

professionel udskiftning af BGA’er op til 44x44mm i størrelse. Reparation af udgået elektronikmoduler, hvor det ikke er muligt at skaffe erstatningsmoduler, er et andet område vi har erfaring inden for. Selv når der ikke foreligger dokumentation, kan vi i de fleste tilfælde lave reverse-engineering og finde fejlen på modulet. Vi har repareret elektronik og computerstyringer siden 1992 og har efterhånden set det meste.

Find os

​Rantzausgade 47

9000 Aalborg​ (Se Rutevejledning)

Kontakt​

Åbningstider​

​Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30

Lørdag​: 10.00 - 14.00