🕚  Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30   |   Lørdag​: 10.00 - 14.00

Reparation af MacBook har vi stor erfaring med

​Er du på udkig efter et professionelt firma, som kan foretage reparation af MacBook? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos PCXperten udfører vi alle former for reparationer på MacBook. Uanset skaden har vi altid den rette løsning. Vores forretning er beliggende i Aalborg, men vi servicerer gerne kunder fra hele landet.

Vi laver alt fra udskiftning af mekaniske dele (tastatur, skærmmodul, harddisk) til reparation af mac på komponentniveau. Vi er et af de få firmaer i Danmark, der mestrer at reparere et logic board på en MacBook – selv efter omfattende væskeskade. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kigge forbi vores butik, hvis du skal have repareret din computer.

Vi tilbyder reparation af MacBook til en god pris

Hvis du har en skadet Mac, giver vi dig altid en gratis og seriøs vurdering af reparationsprisen.

Er en reparation af MacBook ikke muligt på grund af en for omfattende skade, har vi et stort lager af reservedele og kan i de fleste tilfælde tilbyde dig en løsning alligevel, så du hurtigt får din MacBook tilbage igen.

​Vi har mange års erfaring med forskellige computer reparationer, og vi kan derfor varetage de fleste opgaver. Uanset om du har en MacBook Pro eller Air, er du velkommen til at kigge forbi vores butik og få foretaget en professionel Apple reparation.

Kontakt os for flere informationer

Har du smadret din skærm på din computer, så kan du med fordel komme forbi vores butik og få foretaget en professionel reparation af MacBook til en god pris.

Vores adresse er:

Rantzausgade 47, 9000 Aalborg.

Hvis du ikke befinder dig i nærheden, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 98 10 33 01 eller på e-mail: service@pcxperten.dk, så tager vi en god snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Find os

​Rantzausgade 47

9000 Aalborg​ (Se Rutevejledning)

Kontakt​

Åbningstider​

​Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30

Lørdag​: 10.00 - 14.00