🕚  Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30   |   Lørdag​: 10.00 - 14.00

Reparation af PC udføres af professionelt firma​

Er din computer gået i stykker? Så kan du med fordel kigge forbi PCXperten, hvor vi står klar til at foretage en professionel reparation af PC for dig. Vi har mange års erfaring på området, og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores firma er beliggende i Aalborg, hvor vi servicerer kunder fra Nordjylland og resten af landet.

Uanset hvilken skade der er tale om, så kan vi med stor sandsynlighed løse den. Vi laver alt fra udskiftning af tastatur, hængsler, harddisk og så videre til mere komplicerede reparationer af forskellige komponenter. Hvis du leder efter et sted, som tilbyder pc reparation, kan du med fordel kontakte os.

Vi tilbyder reparation af PC fra forskellige mærker

Vi har mange års erfaring med reparation af computer, og vi har udført reparation af PC fra flere forskellige fabrikanter. Vi er et af de få firmaer i Danmark, som mestrer at reparere motherboards på bærbare computere – selv efter en omfattende væskeskade.​

​Vi står altid klar til at give dig en god pris på reparation af PC, og vi garanterer dig en konkurrencedygtig pris. Hvis vi ikke kan reparere din computer, har vi et stort lager af reservedele, så vi i mange tilfælde kan tilbyde dig en løsning alligevel.

Kontakt os for at høre nærmere

Er din skærm på din computer gået i stykker eller virker tastaturet ikke, som det skal, så står vi klar til at fikse det for dig. Vi er kompetente til at løse mange forskellige opgaver – og til en god pris.

Kig forbi vores butik i Aalborg for at høre nærmere, eller kontakt os på telefon: 98 10 33 01. Du kan også sende en mail: service@pcxperten.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find os

​Rantzausgade 47

9000 Aalborg​ (Se Rutevejledning)

Kontakt​

Åbningstider​

​Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30

Lørdag​: 10.00 - 14.00