🕚  Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30   |   Lørdag​: 10.00 - 14.00

Reparation af PC udføres af professionelt firma​

Er din computer gået i stykker? Så kan du med fordel kigge forbi PCXperten, hvor vi står klar til at foretage en professionel reparation af PC for dig. Vi har mange års erfaring på området, og du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores firma er beliggende i Aalborg, hvor vi servicerer kunder fra Nordjylland og resten af landet.

Uanset hvilken skade der er tale om, så kan vi med stor sandsynlighed løse den. Vi reparerer både stationære og bærbare computere. Vi er uddannede elektronik specialister og kan reparere alt fra bundkort, grafikkort og alt i udskiftning af skærme, tastatur, hængsler, harddisk. Vi har mange års erfaring i de mere komplicerede reparationer som motherboard og grafikkort reparation, f.eks Nvidia RTX kort, det enten ikke kan findes mere eller har RAM fejl. Vi har danmarks bedste priser på udskiftning af skærmpaneler på bærbare computere.
kontakt os for at høre nærmere om reparation af din computer.

Vi tilbyder reparation af PC fra forskellige mærker

Vi har mange års erfaring med reparation af computer, og vi har udført reparation af PC fra flere forskellige fabrikanter. Vi er et af de få firmaer i Danmark, som mestrer at reparere motherboards på bærbare computere og grafikkort til stationære computere.

​Vi står altid klar til at give dig en god pris på reparation af PC, og vi garanterer dig en konkurrencedygtig pris.


Kontakt os for at høre nærmere

Er din skærm på din computer gået i stykke, virker tastaturet ikke eller er computeren helt død, så står vi klar til at fikse det for dig. Vi er kompetente til at løse mange forskellige opgaver – og til en god pris.

Kig forbi vores butik i Aalborg for at høre nærmere, eller kontakt os på telefon: 98 10 33 01. Du kan også sende en mail: service@pcxperten.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Find os

​Rantzausgade 47

9000 Aalborg​ (Se Rutevejledning)

Kontakt​

Åbningstider​

​Mandag til Fredag: ​10.00 - 16.30

Lørdag​: 10.00 - 14.00